Bar: Uhapšeno više osoba osumnjičenih za krađe

Dio otuđenih stvari pronađen i vraćen vlasnicima
3 komentar(a)
lopov, Foto: Shutterstock.com
lopov, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 13.03.2017. 16:51h

Barska policija rasvijelila je šest teških krađa i uhapsila četiri osobe.

Zbog sumnje da su počinili krađe na teritoriji Opštine Bar uhapšeni su G.D. (26), R.O. (25), G.R. (45) i M.L. (21), svi iz Bara.

"Službenici CB Bar su lišili slobode navedena lica zbog osnovane sumnje da su izvršili šest teških krađa, tačnije G.D. i R.Č. se sumnjiče da su počinili svih šest teških krađa na štetu šest fizičkih lica, dok se G.R. i M.L. sumnjiče da su učestvovali u izvršenju po jedne od ovih šest teških krađa. Sumnja se da su navedena krivična djela počinjena na način što su osumnjičena lica u periodu od januara 2016. godine do 08. marta 2017. godine na području naselja Zeleni pojas, Opština Bar, upotrebom fizičke snage ili podesnog sredstva obijali vrata i prozore i provaljivai u unutrašnjost kuća i stanova oštećenih lica, kojom prilikom su otuđivali bijelu tehniku, fotoaparat, mašinu za pranje auta, LCD televizor, nakit od bižuterije, grijalicu, šegu i pokućstvo", saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni su uz poseban izvještaj kao dopunu šest krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom počiniocu, privedeni nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena KD.

Dio otuđenih stvari je pronađen i vraćen vlasnicima dok se za ostalim predmetima traga.

Bonus video: