Bez granica: Od komentara izbora do šetnje ulcinjskim podmorjem

Nakon Komina kod Pljevalja, popularni crnogrski TV magazin je ovaj put na Đurdjevića Tari. Zašto se i pored logične trase koja bi zaobišla to selo ipak pokušava istrajati na rješenju koje je i bez završene eksproprijacije dobilo građevinsku dozvolu, pogledajte večeras od 20 časova samo na TV Vijesti.
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Bez granica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 13.03.2017. 14:15h

Nastavak mini serijala i istraživanje o namjeri Crnogorskog elektroprenosnog sistema da četiristokilovoltni dalekovod provuče kroz naseljena mjesta i pored protivljenja njihovih stanovnika tema je večerašnje emisije Bez granica.

Nakon Komina kod Pljevalja, popularni crnogrski TV magazin je ovaj put na Djurdjevića Tari. Zašto se i pored logične trase koja bi zaobišla to selo ipak pokušava istrajati na rješenju koje je i bez završene eksproprijacije dobilo gradjevinsku dozvolu, pogledajte večeras od 20 časova samo na TV Vijesti.

Pored priča i reportaža širom Crne Gore, od kojih izdvajamo zanimljivu šetnju ulcinjskim podmorjem sa ribarima, i podgoričkim ulicama i trgovima sa ljudima koji protestuju, vjerujemo da će vas zainteresovati i komentar na dešavanja oko nikšićkih izbora iz ugla urednika magazina Seada Sadikovića.

Bonus video: