Sinanović deveti u Zagrebu

Nastup crnogorskih džudista u Zagrebu obilježila je Ivana Nikolić, koja je juče osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 40 kilograma
121 pregleda 6 komentar(a)
Nenad Sinanović, Foto: Privatna arhiva
Nenad Sinanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 12.03.2017. 18:48h

Crnogorski džudista Nenad Sinanović kao devetoplasirani završio je nastup na Evropskom kadetskom kupu u Zagrebu.

On je u kategoriji do 81 kilogram bio slobodan u prvom kolu, u drugom je savladao Valerija Kamkua iz Bjelorusije, dok je u trećem poražen od Italijana Danijela Akoglija.

U repesažu je savladao Slovenca Andreja Janovskog, ali ga je od nastavka borbe za bronzanu medalje odvojio poraz od Bugarina Kristijana Aneva.

Ostali crnogorski predstavnici, Stefan Vidaković, Nikola Nikić i Pavle Kostić u kategoriji do 90 kilograma, bez pobjede završili su nastup drugog takmičarskog dana.

Nastup crnogorskih džudista u Zagrebu obilježila je Ivana Nikolić, koja je juče osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 40 kilograma.

Ostali crnogorski predstavnici juče nijesu uspjeli da se uključe u borbu za medalje - Vojin Tanjević (-66) poražen je nakon dvije pobjede, Filip Đurđevac (-50 kg)i Jahja Nurković izgubili su drugu borbu, dok su na startu eliminisani Stefan Prelević i Emil Sinanović (-55) i Vasko Kecojević (-60).

Bonus video: