Pogledajte kako se Ivančević izborio za uspješnu dnevnicu

"Kada su me pozvali u emisiju, producentima Dnevnice sam rekao da ne znam puno zanatskih poslova da radim, ali kada sam upoznao Kraljeviće bio sam spreman da radim i što znam i što ne znam. Odavno nijesam doživio tako jak lični motiv. Čini mi se da je imao dobar rezultat"
101 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2017. 11:03h

Predsjednik Crnogorske Dragan Purko Ivančević gost je 19. epizode emisije Dnevnica, koja se na televiziji Vijesti emistuje večeras u 20 sati.

U maniru optimizma i jakog motiva, koji ova emisija njeguje, u Budvi i Petrovcu se tog dana odigravala dirljiva priča između priznatog crnogorskog privrednika i porodice za koju je radio.

Stanko i Olivera Kraljević, divni ljudi puni pozitivne energije, u skladnom i nježnošću obasutom braku, podižu dvoje djece, oboje oboljele od autizma. Zbog stalne pažnje koju djeca moraju imati, nijesu u mogućnosti da rade. To im nije umanjilo radost roditeljstva, iako je strepnju za zdravstveno stanje njihove djece podiglo do maksimuma, a borbu za što kvalitetniji život mališana na nivo poznat malo kom roditelju.

Sa puno empatije je Purko napustio Petrovac tog jutra, riješen da podijeli sa Kraljevićima borbu koju vode za svoju djecu.

"Kada su me pozvali u emisiju, producentima Dnevnice sam rekao da ne znam puno zanatskih poslova da radim, ali kada sam upoznao Kraljeviće bio sam spreman da radim i što znam i što ne znam. Odavno nijesam doživio tako jak lični motiv. Čini mi se da je imao dobar rezultat", kazao je Ivančević.

Zahvaljujući pertneru emisije, marketima IDEA rezultat je bio još bolji, i kuća Kraljevića je te večeri dobila šansu za nove planove za ozdravljenje djece.

Kako se Purko izborio za uspješnu dnevnicu? Je li bolji u uslužnim ili zanatskim poslovima? Čime su nas iznenadila djeca iz OŠ "Mirko Srzentić"? Gledajte večeras na televiziji Vijesti u 20 sati.

Galerija

Bonus video: