Boje jutra: Vremenska prognoza za proljeće, ljeto

Pogledajte intervju sa hrvatskim muzičarem Masimom Savićem.
138 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Ažurirano: 08.03.2017. 11:01h

Prošlo je 100 dana rada nove Vlade Crne Gore. Šta su ministri i premijer uradili za to vrijeme u Bojama jutra u četvrtak 9. marta analizira Daliborka Uljarević, direktorica Centra za građansko obrazovanje.

Šta govori dugoročna vremenska prognoza za proljeće i ljeto ove godine, koliko takvi podaci mogu biti pouzdani objašnjava nam direktor Meteo centra TV Vijesti Dušan Pavićević.

Prošlo je mjesec od početka rada prve besplatne nacionalne SOS roditeljske linije. Koliko su i sa kakvim dilemama zvali roditelji razgovarali smo sa psihoterapeutom linije.

Pogledajte intervju sa hrvatskim muzičarem Masimom Savićem. Gosti Boja jutra glumci iz predstave "Čuvari tvog poštenja".

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja poziva mlade poljoprivrednike da se prijave za podršku pri pokretanju biznisa. Naša gošća Ana Čabarkapa, savjetnica u Direktoratu za ruralni razvoj.

Ministarstvo ekonomije, u saradnji sa UNDP-om, planira niz posjeta svim crnogorskim opštinama kako bi upoznali privrednike sa svim programima podrške razvoju biznisa. Gost Boja jutra Boris Rebić, načelnik za investicije u Ministarstvu ekonomije.

Pogledajte i kratku rubriku tokom koje djeca odgovaraju na različita pitanja. Pitali smo ih "Šta je ljubomora".

U Bojama jutra niz vrijednih nagrada, servisnih informacija i zanimljivosti iz raznih krajeva svijeta.

Bonus video: