Dormeo i TV Vijesti preporučuju prvu jutarnju kupovinu sa Gordanom na dan posvećen damama

Šta je idealan poklon za 8. mart? Koje su povoljnosti za ovu sedmicu? Ko će biti Gordanin gost i još mnogo toga saznajte odmah posle jutarnjeg programa "Boje jutra" u 9.30h
184 pregleda 0 komentar(a)
Gordana Šuković, Foto: TV Vijesti
Gordana Šuković, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 08.03.2017. 06:24h

"Prva jutarnja kupovina'" sa Gordanom na dan posvećen damama.

Za sve dame, ali i one koji žele iznenaditi svoju dragu osobu, Gordana Šuković je pripremila specijalne ponude i iznenađenja, kao i zanimljive i praktične savjete.

Ne propustite "Prvu jutarnju kupovinu" sa Gordanom, jer Vas očekuju brojna iznenađenja. Šta je idealan poklon za 8.mart? Koje su povoljnosti za ovu sedmicu? Ko će biti njen gost i još mnogo toga saznajte odmah posle jutarnjeg programa "Boje jutra" u 9.30h.

Iz Dormea nam poručuju da je važno da se budimo naspavani, iz Delimana nam šalju preporuke za zdravo kuvanje i ukusne napitke uz Nutribullet, sa Walkmaxx-om smo aktivni pri svakom koraku, a zahvaljujući specijalnim mogućnostima koje je pripremila Gordana, ovi brendovi su svima dostupni.

Odlučite se za zdrav stil života i ne propustite sjutra "Prvu jutarnju kupovinu" sa Gordanom:

Uživajte u zanimljivoj kupovini iz fotelje, jer samo jednim pozivom na broj koji vidite na ekranu dobićete sve potrebne informacije od ljubaznih operatera, proizvode koji poručite će stići na Vašu adresu, a sigurnost je zagarantovana.

Budite ove srijede uz TV Vijesti odmah posle jutarnjeg programa "Boje jutra" u 9.30h i uživajte u prvoj jutarnjoj kupovini sa Gordanom Šuković.

Bonus video: