Bjelopoljac štitio suprugu od nasilnika u autobusu?

U prevozniku "Royal" potvrdili su da je došlo do incidenta, te da niko od 44 putnika nije povrijeđen i da je nakon incidenta pozvana policija iz Mojkovca
60 pregleda 0 komentar(a)
palica, Foto: Shutterstock.com
palica, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 05.03.2017. 12:40h

Beograđanka koja je putovala autobusom od Herceg Novog do prijestonice Srbije tvrdi da je u Bijelom Polju došlo do incidenta kada su u vozilo "uletjela" trojica mladića sa palicama i psom i prijetili putnicima i vozačima.

Ona je za "Blic" ispričala da je do incidenta je došlo zbog jedne putnice koja je insistirala da sjedi sama na dva mjesta, iako je vozilo bilo puno i za to nije bilo uslova. Navodi da putnica počela da pravi probleme.

"Uporno je pričala da ona nije bilo ko u Crnoj Gori, da je inspektorka, pa je vadila neku značku, a onda je počela da telefonira i nekome priča da je maltretiraju u autobusu", priča Beograđanka za "Blic".

"Vijesti" iz Uprave policije saznaju da je žena iz autobusa Bjelopoljka koju su tokom vožnje maltretirali neki mladići od kojih ju je dan dodirivao i dobacivao joj. Navodno, vozač, kojem je tražila da je zaštiti i pozove policiju, je to odbio.

„Žena je pozvala supruga i žalila se, a on je nakon što je sačekao suprugu na stajalištu na Ribarevinama ušao u autobus i raspitivao se ko mu je uznemiravao suprugu. Pri tom nije bilo nikakvog nasilja, psovki niti fizičkog kontakta sa bilo kim od putnika“, kazao je izvor "Vijesti" iz UP.

Odmah je obaviještena i policija kao i Osnovno tužilaštvo, međutim u ovom „incidentu“ nije bilo elemenata krivičnog djela.

Sagovornica srpskog portala tvrdi da je oko dva sata ujutru, kada je autobus bio u Bijelom Polju, vozilo je prestigao crni automobil i zaustavio se ispred.

"Vozač je zaustavio autobus, a u vozilo su upala tri momka. Vikali su, šetali se po autobusu, a onda su dvojica stala ispred autobusa i vrata sa psom koji je bijesno lajao, a treći je ostao u autobusu, mahao palicom i vikao: "Šta je sad? Što sad ćutite? Da čujem ko je maltretira?"" Ona kaže da su putnici, kao i vozač, bili preplašeni i da su ćutali i samo čekali da se drama završi.

Putnica je kazala i da je do incidenta došlo u autobusu prevoznika "Royal" koji je oko 21 sat krenuo iz Herceg Novog.

Drama u autobusu navodno je okončana nakon pola sata, kada su momci napustili vozilo.

U prevozniku "Royal" potvrdili su "Blicu" da su upoznati da je došlo do incidenta. Iz kompanije je saopšteno da niko od 44 putnika nije povrijeđen i da je nakon incidenta pozvana policija iz Mojkovca.

Bonus video: