UBICE MOG OCA: Nastavlja se portaga za ubicom mlade Milice

“Ljude boli korupcija i laž kojom nas truju i preusmeravaju pažnju sa rada na sebi i sa borbe protiv toga, na nerviranje, a sve to se prožima kroz seriju. Boli nas nepravda, zato volimo "Ubice mog oca"
137 pregleda 9 komentar(a)
Ubice mog oca, Foto: Printscreen
Ubice mog oca, Foto: Printscreen
Ažurirano: 05.03.2017. 10:48h

Nakon rekordne gledanosti tokom emitovanja prve epizode, serija “Ubice mog oca” uvrstila se među najgledaniji program, i sa Vijestima u pola 7 i Meteo centrom, čini tri najgledanija sadržaja u Crnoj Gori, pokazuju februarska istraživanja.

“Ubice mog oca” je serija sa dramaturgijom koju smo navikli da gledamo do sada samo u skandinavskim i američkim krimi serijama. Realna priča, realni dijalozi, realni likovi, dobar zaplet, dinamična akcija. U seriji ima i "stvarnih" likova: likovi novinara Veselina i šefa policije Marjanovića rađeni su po osobama koje postoje.

Osim sjajne glumačke postavke i vrhunske produkcije, dodatno objašnjenje za popularnost serije i efekat koji je imala na region, dao je Aleksandar Filimonović, koji u seriji igra Dejana, momka ubijene djevojke:

“Ljude boli korupcija i laž kojom nas truju i preusmeravaju pažnju sa rada na sebi i sa borbe protiv toga, na nerviranje, a sve to se prožima kroz seriju. Boli nas nepravda, zato volimo "Ubice mog oca".

U večerasnjem nastavku Aleksandar, nakon identifikacije tijela i dokaza koje je temeljno prikupljao zajedno sa svojim partnerom Mirkom, hapsi prvog osumnjičenog.

On osjeća da nešto nije u redu, a jedna od žena sa kojima je u vezi, javni tužilac Marija, dodatno ga pritiska da se što prije zatvori slučaj i podigne optužnica. Istu stvar radi i Aleksandrov šef Marjanović. Jedina koja ga razumije je Jelena, mlada forenzičarka koja je nedavno došla u njihovo odjeljenje, i koja pokušava da mu pomogne analizirajući dodatne dokaze..

Uloge tumače: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković, Katarina Radivojević, Nebojša Glogovac, Elizabeta Đorevska, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Jelisaveta Orašanin, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Aleksandar Đurica.

Seriju “Ubice mog oca” pratite nedjeljom nakon Vijesti u pola 7. Repriza je subotom od 17.20h.

Bonus video: