Boje jutra: Šta čitaju Crnogorci i Crnogorke?

Gledaoci "Boja jutra" imaće priliku da osvoje karte za neki od filmova koji se nalaze na repertoaru bioskopa "Sinepleks" i pripejd kartice kompanije M:tel.
0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV VIjesti
boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 02.03.2017. 14:51h

Šta čitaju Crnogorci i Crnogorke? Hoćemo li prije kupiti crnogorsko ili književno djelo stranog autora? U "Bojama jutra" na ovu temu razgovaramo sa književnicom Tanjom Bakić.

U jutarnjem programu saznajte kako su noć provele majke koje su ponovo počele sa protestima ispred zgrade Vlade, s ciljem ukidanja odluke o smanjenju naknada za majke sa troje i više djece.

Govorićemo i o novom vrtiću na Starom aerodromu čiji radovi bi trebalo da budu završeni za dvanaest mjeseci.

Centar za monitoring i istraživanje pokrenuo je veb aplikaciju "Zaštita potrošača" pomoću koje građani mogu prijaviti slučajeve kršenja prava potrošača i slati fotografije, audio snimke i slične dokaze koji na to dodatno ukazuju. Na ovu temu razgovaraćemo sa izvršnom direktoricom CEMI-ja, Nikoletom Tomović.

U jutarnjem programu ugostićemo Valtera Fajta, naučnika i pisca koji drži predavanja širom svijeta o zdravlju, pravilnoj ishrani i biblijskim prororačanstvima, kao i predstavnika Crnogorskog društva za borbu protiv raka koji ove godine obilježava 50 godina postojanja.

Govorićemo i o Informacionom danu za hidrometeorološke službe država Zapadnog Balkana, koji su organizovali crnogorski Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju i Evropska organizacija za ekspolataciju meteoroloških satelita.

Saznaćete i šta su djeca iz podgoričkih vrtića odgovorila na pitanje "Šta je praznik".

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Zoran Radulović iz nedjeljnika "Monitor".

Gledaoci "Boja jutra" imaće priliku da osvoje karte za neki od filmova koji se nalaze na repertoaru bioskopa "Sinepleks" i pripejd kartice kompanije M:tel.

Bonus video: