Roditeljski kutak: Batina (ni)je iz raja izašla?

Pogledajte novu kratku rubriku tokom koje djeca iz podgoričkih vrtića odgovaraju na različita pitanja. Saznajte “Šta je tajna" iz dječjeg ugla.
59 pregleda 0 komentar(a)
Fizicko kaznjavanje djece, Foto: Google.com
Fizicko kaznjavanje djece, Foto: Google.com
Ažurirano: 01.03.2017. 13:44h

Nasilje nad djecom mnogo je opasnije i ima teže posljedice nego što većina ljudi smatra, upozoravaju brojni ljekari, psihilozi, pedagozi. U Roditeljskom kutku, u Bojama jutra na TV Vijesti u četvrtak 2. marta, komentarišemo podatke UNICEF-a koji govore da je u Crnoj Gori prihvatljivo fizičko kažnjavanje djece. Ukazujemo i na najčešće greške u vaspitavanju, te podsjećamo na savremene roditeljske stilove.

Gosti TV Vijesti psiholog Al Ammar Kašić, pedagoškinja Milica Pušonjić i Ida Ferdinandi iz UNICEF-a. Zainteresovani gledaoci imaće priliku da se uključe u razgovor putem telefonske linije birajući broj telefona 020/404-636.

Pogledajte u Bojama jutra neke od najstarijih snimaka koji se nalaze u filmskom arhivu Crnogorske kinoteke.

Govorimo o zelenoj turističkoj ponudi Crne Gore i njenom pozicioniranju kao zelene oaze u srcu Evrope.

Budite se uz Boje jutra i numere dječjeg hora “Zvjezdice”.

Pogledajte novu rubriku tokom koje djeca iz podgoričkih vrtića odgovaraju na različita pitanja. Saznajte “Šta je tajna" iz dječjeg ugla.

Gošća Boja jutra PR-ka kompanije M:tel Ana Martinović koja će nagraditi najbrže gledoce.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Edin Koljenović iz Građanske alijanse. U Bojama jutra i niz servisnih informacija kao i zanimljvosti iz svijeta.

Bonus video: