Jasan cilj ne poznaje prepreke – Aleksa Bečić u novoj ‘’Dnevnici’’

O težini zadataka računa nije vodio jedino Aleksa. Njegov motiv je bio jak a cilj jasan – zaraditi što vise za porodicu čije ga je stanje iskreno potreslo.
153 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2017. 11:42h

U osamnaestoj epizodi Dnevnice glavi akter je predsjednik Demokratske Crne Gore i poslanik crnogorskog parlamenta Aleksa Bečić. Poznanstvo sa Milodarkom i njeno četvoro djece donijelo mu je potpuno novo iskustvo i dirljivu ljudsku vezu sa dječakom vrijednim svakog poštovanja. Isto je zavrijedio i Aleksa.

Vjerujući da nijedan susret u životu nije slučajan, petnaestogodišnji dječak, budući fudbaler, upoznao je bivšeg profesionalnog, koji mu je vratio vjeru u izbor i omogućio mu da u narednom periodu nesmetano trenira u svom klubu.

Aleksa je intelektualne poslove tog dana zamijenio fizičkim. I to nimalo lakim. Želja za što većom dnevnicom ga je vodila od servisa za popravku turbo mašina, preko pretovara u stovarištu građevinskog materijala, do grubih građevinskih radova. “Vjerujemo da će Aleksa druženje sa takozvanom “kobrom” dugo pamtiti. Na tren smo pomislili da smo možda pretjerali sa izborom zadataka.” Rekli su nam iz Fabrike ideja, produkcije koja emisiju radi.

O težini zadataka računa nije vodio jedino Aleksa. Njegov motiv je bio jak a cilj jasan – zaraditi što vise za porodicu čije ga je stanje iskreno potreslo.

Uz mnoge koji su mu se tog dana pridružili u akciji sakupljanja pomoći, prije svih markete IDEA, unio je novu nadu u ljubavlju bogatu porodicu.

Dinamičnu priču o Bečićevom random danu u Dnevnici, gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: