PODNIJETE KRIVIČNE PRIJAVE

Njivice: Bez dozvole izgradili suteren prizemlje i potkrovlje?

79 pregleda 2 komentar(a)
Njivice, Foto: Arhiva Vijesti
Njivice, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 27.02.2017. 13:33h

Protiv tri fizička i jednog pravnog lica su podnijete krivične prijave zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole u Herceg Novom.

"Krivične prijave podnijete su 24. februara protiv državljana Srbije S.Š (47) i M.P (53), M.A. (49) iz Pljevalja i Društva sa ograničenom odgovornošću "SEDAM-ING" iz Podgorice čiji je ovlašćeni zastupnik M.A, zbog osnovane sumnje da su izgradili objekat u grubim građevinskim radovima, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole. Sumnja se da su ovo krivično djelo izvršili na način što su S.Š. i M.P. prijavljeni kao investitori u građenju građevinskog objekta koji se nalazi u naselju Njivice u Herceg Novom, dok su M.A. i d.o.o. "SEDAM-ING" navedeni kao izvođači radova na ovom objektu. Oni su, sumnja se, izgradili objekat u grubim građevinskim radovima u osnovi površine oko 100 metara kvadratnih, spratnosti: suteren, prizemlje i potkrovlje, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom i tom tužiocu je podnijeta krivična prijava u redovnoj postupku zbog osnovane sumnje da su izvršili navedeno krivično djelo.