NAKON BOMBAŠKOG NAPADA

Martinović na kućnom liječenju

Martinović je povrijeđen 19. decembra kada su policiji nepoznati napadači aktivirali eksploziv, nakon što je ušao ušao u "opel astru" u Ulici Vasa Raičkovića u Podgoric
242 pregleda 15 komentar(a)
Marko Martinović eksplozija vozila Podgorica, Foto: Filip Roganović
Marko Martinović eksplozija vozila Podgorica, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 24.02.2017. 06:34h

Teško povrijeđeni Marko Martinović nakon gotovo dva mjeseca napustio je Klinički centar, gdje se liječio od opekotina zadobijenih u bombaškom napadu u Podgorici.

Martinović je povrijeđen 19. decembra kada su policiji nepoznati napadači aktivirali eksploziv, nakon što je ušao ušao u "opel astru" u Ulici Vasa Raičkovića u Podgorici.

Te noći navodno glavna meta je bio jedan od vođa škaljarskog kriminalnog klana Kotoranin Igor Vukotić, koji je ostao nepovrijeđen.

Tokom dvomjesečnog liječenja Martinović je tri puta operisan, jer mu je vatra zahvatila trećinu tijela, a posebno su stradala leđa i ruke...

“Konture lica su mu sačuvane - oči, nos, usne i kako sada stvari stoje vjerovatno neće ni imati nekih većih ožiljaka na glavi”, kazali su ranije “Vijestima” u Kliničkom centru.

Ljekarima su probleme stvarale otvorene rane od opekotina na leđima i rukama, ali su i te povrede zarasle tako da je Martinović pušten na kućno liječenje.

Policija je uzela tragove sa mjesta napada, ali još nijesu završena vještačenja u Forenzičkom centru.

Martinović je prijatelj i tjelohranitelj braće Jovice i Igora Vukotića, koji navodno rukovode jednim od mafijaških klanova u Kotoru.