Budva: Policija zaplijenila 110 grama marihuane

"Kriminalističkom obradom policijski službenici došli su do saznanja koja upućuju na sumnju da se S.Đ. duže vrijeme bavio stavljanjem marihuane u tzv. uličnu prodaju na teritoriji Budve, koju je, kako se sumnja, nabavljao od drugog lica, prepakivao u manja pakovanja te dalje prodavao", saopšteno iz policije
68 pregleda 3 komentar(a)
marihuana, Foto: Shutterstock.com
marihuana, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 23.02.2017. 17:29h

Budvanska policija uhapsila je S.Đ. (31) iz Smedereva zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako su kazali iz Uprave policije, službenici su pretresli S.Đ. i njegovo vozilo i zaplijenili dva zamotuljka biljne materije tamno zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 27,6 grama.

Kako su kazali, u vozilu koje koristi S.Đ. pronađeno je i zaplijenjeno još 82,4 grama iste biljne materije koja je, sumnja se, bila namijenjena uličnoj prodaji.

Preliminarnom analizom materije potvrđeno je prisustvo opojne droge marihuana, ukupne mase 110 grama.

"Kriminalističkom obradom policijski službenici došli su do saznanja koja upućuju na sumnju da se S.Đ. duže vrijeme bavio stavljanjem marihuane u tzv. uličnu prodaju na teritoriji Budve, koju je, kako se sumnja, nabavljao od drugog lica, prepakivao u manja pakovanja te dalje prodavao“, kaže se u saopštenju.

Osumnjičeni S.Đ. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode i on će tom tužiocu biti priveden na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Zaplijenjena droga biće upućena Forenzičkom centru radi vještačenja.

Bonus video: