Danas saslušavaju Mandića i Kneževića

Mandić i Knežević osumnjičeni su da su bili dio organizovane kriminalne grupe koja je na dan prošlogodišnjih, parlamentranih izbora pripremala teroristički napad u Crnoj Gori, nasilan upad u Skupštinu, proglašenje izborne pobjede DF i hapšenje tadašnjeg premijera Mila Đukanovića
67 komentar(a)
Andrija Mandić, Milan Knežević, Foto: Luka Zeković
Andrija Mandić, Milan Knežević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.02.2017. 08:16h

Čelnici Demokratskog fronta (DF) koji su osumnjičeni za pokušaj terorizma na dan izbora u Crnoj Gori Andrija Mandić i Milan Knežević biće saslušani danas u Specijalnom državnom tužilaštvu.

Saslušanje Mandića zakazano je za 10, a Kneževića za 13 časova.

Njima je prošle nedjelje Skupština Crne Gore ukinula imunitet na zahtjev specijalnog tužioca Milivoja Katnića radi vođenja krivičnog postupka protiv njih.

Specijalni tužilac je tražio i njihovo privođenje ali je po obavezujućem uputstvu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića odustao od toga.

Uputstvo vrhovnog tužioca je obavezujuće.

Mandić i Knežević osumnjičeni su da su bili dio organizovane kriminalne grupe koja je na dan prošlogodišnjih, parlamentranih izbora pripremala teroristički napad u Crnoj Gori, nasilan upad u Skupštinu, proglašenje izborne pobjede DF i hapšenje tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Bonus video: