Policija i carina zaplijenili 15 kg skanka

"U bankinama vozila sa obije strane pronašli su i zaplijenili 16 pvc pakovanja sadržine oko 15 kilograma biljne materije tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank“
2 komentar(a)
Skank Bijelo Polje, Foto: Uprava policije
Skank Bijelo Polje, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 17.02.2017. 16:21h

Policijski i carinski službenici otkrili su danas, na graničnom prelazu Sukobin – Murićani, 15 kilograma skanka.

U zajedničkom saopštenju uprava policije i carina navodi se da su njihovi službenici, oko 11 sati i 45 minuta, kontrolisali automobil marke „Peugot 307“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin A.L.

"U bankinama vozila sa obije strane pronašli su i zaplijenili 16 pvc pakovanja sadržine oko 15 kilograma biljne materije tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je A.L. uhapšen i da su ga, u skladu sa Protokolom o radu na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, zajedno sa automobilom i skankom, preuzeli službenici Albanije radi daljeg procesuiranja.

"Kriminalistička obrada koju su sproveli policijski službenici upućuje na sumnju da je skank bio namijenjen tranzitu preko naše države radi daljeg krijumčarenja ka zemljama Zapadne Evrope“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: