Jovanović će u martu stići do sudnice?

Navodni član škaljarskog klana optužen je da je 1. jula, u hodniku spuškog zatvora Božovića polio vrelom tečnošću, u predjelu glave i grudi
466 pregleda 0 komentar(a)
Jovan Jovanović, Foto: Zoran Đurić
Jovan Jovanović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.02.2017. 16:11h

Za 16. mart odgođeno je suđenje Kotoraninu Jovanu Jovanoviću (26), optuženom da je u spuškom zatvoru teško povrijedio sugrađanina Igora Božovića (54).

Sutkinja danilovgradskog Osnovnog suda Sonja Keković suđenje je odgodila, jer na zakazano ročište nije došao okrivljeni.

Navodni član škaljarskog klana optužen je da je 1. jula, u hodniku spuškog zatvora Božovića polio vrelom tečnošću, u predjelu glave i grudi.

Sud treba da utvrdi čime je poliven Božović, kojeg policija označava članom kavačkog klana.

Dvadesetšestogodišnjak, koji se juče nije pojavio u sudnici, 8. decembra 2016. pobjegao je kotroskim inspektorima iz zgrade tamošnjeg Odjeljenja bezbjednosti. Dan prije toga uhapšen je nakon što je policija pretresla kuće i automobile koji su u vlasništvu Jovana i Igora Vukotića i pronašla oružje. Nedavno je oslobođen optužbi da je taj pištolj posjedovao ilegalno.

Jovanović je prošle sedmice uhapšen na granici između Austrije i Njemačke, po potjernci crnogorskih vlasti. Crnogorska policija nije se zvanično oglašavala povodom tog hapšenja, a nezvanično su kazali da su njihove kolege u Njemačkoj stavile lisice na ruke Kotoraninu.

Bonus video: