Boje jutra: Rak kod djece

Sa glumcem Momčilom Otaševićem govorimo o predstavi "Bura".
0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV Vijesti
boje jutra, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 14.02.2017. 12:53h

Međunarodni dan djece oboljele i liječene od raka obilježava se 15. februara. Tim povodom, u "Bojama jutra", ugostićemo predstavnice NVO "Feniks" Mariju Radunović i Bojanu Krstović, sa kojima ćemo razgovarati o ovoj opakoj bolesti sa kojom su se i one izborile.

Govorimo o Suan Pan mentalnoj aritmetici odnosno razvojnom programu koji pojačava pažnju, koncentraciju i memoriju kod najmlađih, a koji se sastoji od aritmetičkih kalkulacija gdje se koristi samo ljudski mozak bez pomoći kalkulatora, kompjutera, papira ili olovke.

Sa glumcem Momčilom Otaševićem govorićemo o predstavi "Bura" koja će večeras i sjutra veče biti izvedena na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

U jutarnjem programu saznajte više o takmičenju "Case Study Show" koje drugu godinu zaredom povezuje crnogorske studente i kompanije.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Veseljko Koprivica, novinar nedjeljnika "Monitor", dok će najvažnije sportske aktuelnosti komentarisati Alekasndar Vučković, urednik sportske redakcije ND "Vijesti".

U "Bojama jutra" i niz aktuelnosti iz zemlje i svijeta, kao i zanimljivosti sa različitih meridijana.

Najbrži gledaoci imaće priliku da osvoje pripejd kartice kompanije M:tel.

Bonus video: