Stonoteniserke Budućnosti osvetile klupske drugove

0 komentar(a)
Neda Milačić Bogdanović, Foto: Stonoteniski savez Crne Gore
Neda Milačić Bogdanović, Foto: Stonoteniski savez Crne Gore
Ažurirano: 12.02.2017. 14:02h

Stonoteniserke Budućnosti ostvarile su pobjedu, dok su stonoteniseri doživjeli poraz u prijateljskom dvomeču sa Vlaznijom iz Skadra u Podgorici.

Ženska ekipa pobijedila je 3:1, sa dva trijumfa Nede Milačić-Bogdanović i jednim Snežane Ćulafić. Jedini poraz doživjela je Iva Vujović.

Muška ekipa poražena je 3:1, a jedini trijumf za Budućnost ostvario je Filip Radulović. Nastupili su i Haris Taljanović i Boris Đukanović.

Saopšteno je da su za Budućnost nastupali prvotimcii koji igraju crnogorsku Super ligu, dok je Vlaznija povodom gostovanja u Podgorici okupila mušku i žensku reprezentaciju Albanije.

Direktor Budućnosti, Saša Milačić, kazao je da gostovanjem Vlaznije u Podgorici nastavljena dugogodišnja saradnja dva stonoteniska kluba.

Prema njegovim riječima, Budućnost održava saradnju sa klubovima iz regiona, organizovanjem prijateljskih utakmica i zajedničkih priprema.

"Prijateljske utakmice odlična su prilika za razmjenu iskustva između mladih igrača, ali i za druženja. Istovremeno, gostovanje Vlaznije bilo je i dobra trening utakmica našim igračima uoči ekipnih i pojedinačnih državnih prvenstava", kazao je Milačić.

On je najavio da će sljedeća prijateljska utakmica biti odigrana u Skadru.

Bonus video: