KRIVIČNA DJELA POČINJENA U PODGORICI I ULCINU

Uhapšeno dvoje maloljetnika: Krali novac, telefone, laptopove, piće, cigarete?

Oni su, kako se sumnja, u Podgorici u najvećem broju slučajeva provaljivali u ugostiteljske objekte i kafe barove, kao i u jednu prodavnicu tehničke opreme, dvije turističke organizacije i jedan salon ljepote
62 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, maloljetnik, Foto: Shutterstock
Hapšenje, maloljetnik, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.02.2017. 11:04h

Podgorička policija saopštila je danas da je rasvijetlila 21 krivično djelo teška krađa koje su u proteklih mjesec dana tokom noći izvršene u Podgorici i Ulcinju.

"U Podgorici je izvršeno 15 teških krađa, a u Ulcinju šest. Zbog sumnje da su ih počinili danas su uhapšeni maloljetni F.M. (17) i K.M. (16) iz Podgorice. Maloljetnici su osumnjičeni da su teške krađe počinili u periodu od 6. januara do 9. februara ove godine. Oni su, kako se sumnja, u Podgorici u najvećem broju slučajeva provaljivali u ugostiteljske objekte i kafe barove, kao i u jednu prodavnicu tehničke opreme, dvije turističke organizacije i jedan salon ljepote, a koji se nalaze u centru Podgorice i u dijelu grada Preko Morače. U Ulcinju su provalili u tri prodavnice, cvjećaru, butik i trafiku", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da se sumnja da su F.M. i K.M. nakon provaljivanja vršili premetačinu i iz ovih objekata su ukrali novac i različite stvari. Oni su, kako se sumnja, ukupno ukrali oko 1.500 eura pazara, pet mobilnih telefona, pet laptopova, tablet, vrijednu muzičku opremu, bezlakoholno piće, kao i veću količinu cigareta i alkoholnog pića", kazali su iz Uprave policije.

Iz policije je rečeno da su policajci vlasnicima vratili dio ukradenih stvari, dok se za ostalim ukradenim stvarima traga.

"Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas