Gradonačelnik Cetinja novi heroj “Dnevnice”

Gradonačelnik Prijestonice, Aleksandar Saša Bogdanović, na dan je zaboravio svoje redovne obaveze, zasukao rukave i vjerujući u to da je obaveza svih nas pomoći, prionuo na rad
160 pregleda 29 komentar(a)
Aleksandar Bogdanović, Dnevnica, Foto: Dnevnica
Aleksandar Bogdanović, Dnevnica, Foto: Dnevnica
Ažurirano: 07.02.2017. 15:59h

Heroj šesnaestog izdanja emisije “Dnevnica”, koju će gledaoci imati priliku da vide u srijedu 8. februara na TV Vijesti je gradonačelnik prijestonice, Aleksandar Saša Bogdanović. Svoj jedini slobodan dan u prethodna dva mjeseca, Saša je pretvorio u radni. I to nimalo lak.

Zarad pomoći mnogočlanoj porodici svojih sugrađana, gradonačelnik Cetinja je na dan zaboravio svoje redovne obaveze, zasukao rukave i vjerujući u to da je obaveza svih nas pomoći, prionuo na rad.

Desetočlana porodica Vujović je, uz uzbuđenje i radost što je baš on njihov heroj, od Saše očekivala uspjeh. Njihovo osmoro djece su od očekivanja više bili obuzeti uzbuđenjem što prvog čovjeka grada vide u svojoj kući. To nije umanjilo Sašinu odgovornost prema preuzetom poslu.

Kao radnik u preradi suhomesnatih proizvoda, vulkanizer i pomoćnik u fabričkom pogonu, predano i posvećeno je prišao svakom zadatku, čak i kada mu je bio potpuno nepoznat.” Odlučnost da njegova “dnevnica” bude odgovorno zarađena nije ga napuštala tokom cijelog dana” kazala nam je voditeljka i producentkinja emisije Biljana Savićević “Sve vrijeme nasmijan i “naoružan” poznatim cetinjskim humorom, Saša je učinio da svima radni dan liči više na druženje. U tome nije bio sam. Jednako su reagovali svi donatori i “poslodavci”“, zaključila je ona.

Uspeh je bio zagarantovan. Rekordni iznos novca slio se u kuću Vujovića.

Još jednom je “Dnevnica”, sa svojim prijateljima, prije svih IDEA marketima, pokazala da najvažnije mjesto nije ono na društvenoj ljestvici već ono u srcima ljudi.

Koliko je srce Cetinja, gledajte 08. februara u 20 sati na TV Vijesti.

Bonus video: