Lifestyle priče za subotnje veče

Sve sto poželite da pročitate u najpoznatijim svjetskim i domaćim magazinima imaćete na jednom mjestu
93 pregleda 1 komentar(a)
Biljana za vas, Foto: TV VIjesti
Biljana za vas, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 08.12.2018. 15:13h

Od večeras u 19.10 sati, na našem kanalu pratite modernu emisiju „Biljana za vas“, koja će vas provesti kroz svijet mode, glamura, fitnesa, tehnologije. Sve svjetske i domaće trendove i dešavanja koja treba da ispratite, kao i sve ono što poželite da pročitate u najprestižnijim magazinima, od sada ćete imati na jednom mjestu.

“Biljana za Vas” je autorska emisije poznate voditeljke i novinarke Biljane Obradović koja je u regionu poznata po više od 700 svjetskih intervjua i reportaža sa najpoznatijim svjetskim zvijezdama unazad 20 godina.

Biljanini sagovornici su bili Vin Dizel, Ben Aflek, Vudi Alen, Andjelina Džoli, Nikol Kidman, Rene Zelveger, Andrijana Lima i drugi.

Tokom 45 minuta emisije vidjećete kolaž moderno edukativnih lifestyle priloga. Šetaćete modnim pistama, sportskim terenima, osvrtati se na arhitektonske trendove, pratiti dešavanja iz oblasti sedme umjetnosti, biti u toku sa medicinskim i naučnim dostignućima, razvijati navike u skladu sa zdravim stilovima života... Družićete se sa čitavom plejadom poznatih, kako domaćih, tako i svjetskih lica i otvarati aktuelne, urbane teme prijemčive širokoj gledalačkoj publici.

Biljana za Vas…

Budite uz Televiziju Vijesti subotom od 19.10 sati.

Bonus video: