Uhapšena radnica kladionice u Baru: Ukrala više od 8.500 eura, a prijavila krađu?

"A.B, radnica u kladionici "Olimp" u Baru je, 2. februara 2017. godine oko 19,30 časova, Centru bezbjednosti Bar, kako se sumnja, lažno prijavila krivično krađu, rekavši da je sa pulta u kladionici, dok je ona na kratko izašla, ukraden koverat u kojem se nalazio pazar"
92 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.02.2017. 16:03h

Barska policija uhapsila je A.B. (21) iz Bara, radnicu u kladionici "Olimp" zbog sumnje da je lažno prijavila krađu 8.596 eura, a zatim taj novac uzela za sebe, saopšteno je iz Uprave policije.

"A.B, radnica u kladionici "Olimp" u Baru je, 2. februara 2017. godine oko 19,30 časova, Centru bezbjednosti Bar, kako se sumnja, lažno prijavila krivično krađu, rekavši da je sa pulta u kladionici, dok je ona na kratko izašla, ukraden koverat u kojem se nalazio pazar u iznosu od 8.596 eura", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

"Sumnja se da je A.B. lažno prijavila krađu, te da je zloupotrebom povjerenja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom sebi pribavila protivpravnu imovinsku korist na način što je prisvojila 8.596 eura koji joj je bio povjeren na radu u ovoj kladionici. A.B. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: