Iz zatvorenog hotela u Budvi ukrali 34 televizora

Tereku i Đorđeviću određen pritvor do 72 sata
121 pregleda 15 komentar(a)
hotel Regina Jelena, Foto: Vuk Lajović
hotel Regina Jelena, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 06.02.2017. 07:12h

Budvanska kriminalistička policija uhapsila je srpske državljane Roberta Tereka (23) i Milana Đorđevića (48) zbog sumnje da su opljačkali hotel "Regina Jelena" u budvanskom naselju Podkošljun. Oni su, navodno, ukrali 34 televizora.

Vlasnik hotela prije nekoliko dana prijavio je da je zatekao obijena vrata hotela i da su iz svakoga apartmana nestali televizori. Hotel je tokom zime zatvoren.

Policija je sa okolnih zgrada i hotela "Regina Jelena" uzela snimke sa video-nadzora i veoma brzo su pronašli lopove koji su bili počeli da prodaju ukradene televizore po Budvi po veoma niskim cijenama.

Prije nego što je policija uhapsila Tereka i Đorđevića, oni su uspjeli da prodaju dva televizora. Svi televizori su vraćeni vlasniku, a protiv dvojice kupaca ukradenih aparata policija je podnijela krivične prijave.

Terek i Đorđević su zadržani u policiji, a njima je kotorski tužilac odredio zadržavanje do 72 sata.

"Vijestima" je nezvanično rečeno da su njih dvojica došli u Budvu da bi radili na građevini koja se nalazi u blizini hotela koji su poharali. Oni su, navodno, danima posmatrali zatvoreni hotel i kada su se uvjerli da u njemu nema obezbjeđenja i da je prazan odlučili su se za krađu.

Tokom noći uspjeli su da 34 televizora neopaženo iznesu iz hotela i smjeste u kuću u kojoj su iznajmili smještaj.

Terek i Đorđević će, uz prijavu za krivično djelo teška krađa, biti privedeni sudiji za istragu.

Bonus video: