Tanjević smijenjen, Vojinović je novi načelnik pljevaljske policije

"Novi načelnik CB Pljevlja od danas je Slavko Vojinović, dosadašnji načelnik Odsjeka za granične provjere u Sektoru granične policije. Peđa Tanjević, koji je do sada obavljao poslove načelnika CB Pljevlja, će obavljati druge poslove i zadatke u okviru policije.
470 pregleda 17 komentar(a)
Uprava policije, Foto: Boris Pejović
Uprava policije, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 03.02.2017. 13:34h

Peđa Tanjević smijenjen je danas sa funkcije načelnika pljevaljske policije, a na njegovo mjesto imenovan je Slavko Vojinović.

"Vijestima" je iz vrha policije potvrđeno da je Tanjević smijenjen na kolegijumu Uprave policije.

"Novi načelnik CB Pljevlja od danas je Slavko Vojinović, dosadašnji načelnik Odsjeka za granične provjere u Sektoru granične policije. Peđa Tanjević, koji je do sada obavljao poslove načelnika CB Pljevlja, će obavljati druge poslove i zadatke u okviru policije. U periodu koji slijedi biće procijenjena potreba za daljim kadrovskim promjenama, shodno rezultatima rada koji budu postignuti na nivoima rukovođenja organizacionim cjelinama policije", saopšteno je iz Uprave policije.

U ponedjeljak 23. januara smijenjen je i Igor Popović, tadašnji načelnik kotorske policije, a na njegovo mjesto je došao Marko Radusinović, iz Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja.

Tog dana su smijenjeni i rukovodilac barske Kriminalističke policije Ekan Jasavić i komandir Goran Jokić.

Bonus video: