Boje jutra: Pitajte sve o autizmu dr Milicu Pejović Milovančević

Koliko poznajemo jezik kojim govorimo, koje su to najčešće jezičke zablude Crnogoraca u Bojama jutra govoriće lingvista Miomir Abović, profesor književnosti.
116 pregleda 0 komentar(a)
autizam, Foto: Shutterstock
autizam, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.02.2017. 14:06h

Gošća jutarnjeg programa Televizije "Vijesti", Boja jutra, u petak 3. februara, biće dječji psihijatar i načelnica Klinike za djecu i omladinu Instituta za mentalno zdravlje u Beogradu, doc. dr Milica Pejović Milovančević koja će narednih dana u Podgorici, Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Baru održati predavanja za roditelje i sve zainteresovane o spektru autističnih poremećaja.

Ukoliko imate pitanja za dr Pejović Milovančević pošaljite ih na boje.jutra@gmail.com

Gostovanje doc. dr Milice Pejović Milovančević je bilo zakazano za četvrtak, 2. februar, ali je iz opravdanih razloga odgođeno za petak.

Koliko poznajemo jezik kojim govorimo, koje su to najčešće jezičke zablude Crnogoraca u Bojama jutra govoriće lingvista Miomir Abović, profesor književnosti.

Kada vaše dijete treba da počne da uči strani jezik, te kako kreativno može biti organizovana nastava pogledajte u jutarnjem programu.

Gost Boja jutra i Boban Šćepanović, direktor Ski centra "Kolašin 1450".

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Predrag Nikolić, CN "Monitor".

Nakon tri održane UpShift radionice i Hakatona za društvene promjene tokom 2016. godine, Laboratorija predstavlja sledeću aktivnost – četvrtu UpShift radionicu. Detaljnije u Bojama jutra.

U Bojama jutra i niz aktuelnosti iz zemlje i svijeta, kao i zanimljivosti sa različitih meridijana.

Najbrži gledaoci imaće priliku da osvoje pripejd kartice kompanije M:tel, ulaznice za bioskop Cineplexx, knjige izdavačke kuće "Nova knjiga", kao i poklone studija "Moderna".

Bonus video: