Samo za gledaoce TV "Vijesti": I ovog četvrtka specijalna ponuda iz Dormea

Iz Dormeo-a na TV Vijesti dolazi Gordana Šuković sa pregršt zanimljivosti i praktičnih savjeta za miran i kvalitetan san, ali i savjeta o domaćinstvu i zdravim stilovima života
62 pregleda 0 komentar(a)
Dormeo, Foto: Dormeo
Dormeo, Foto: Dormeo
Ažurirano: 01.02.2017. 19:09h

Kao što ste već navikli i ovog četvrtka, TV Vijesti, u saradnji sa kompanijom „Studio Moderna“ koja je poznata po brendovima Dormeo, Delimano i Walkmaxx, tačno u 09:30h, nakon programa „Boje jutra“ svojim gledaocima daje priliku da iskoriste ekskluzivne ponude ove kompanije u kratkom vremenskom roku.

Tokom zime svima nam je potrebno više sna, ali za jutarnju svježinu i osmjeh na licu ipak je bitniji kvalitet sna, nego broj prespavanih sati. Zato iz Dormeo-a na TV Vijesti dolazi Gordana Šuković sa pregršt zanimljivosti i praktičnih savjeta za miran i kvalitetan san, ali i savjeta o domaćinstvu i zdravim stilovima života. Za ovu sedmicu pripremila je i neka iznenađenja, a o čemu se radi saznaćete odmah nakon jutarnjeg programa u 09.30h.

Iz sedmice u sedmicu se potvrđuje da kupci preferiraju kupovinu iz fotelje jer jednim pozivom dobijaju prave informacije od ljubaznih operatera, proizvod stiže na kućnu adresu, a dodatna sigurnost je zagarantovana u vidu probnog perioda na sve poručene proizvode. Dovoljno je samo da pozovete broj sa malih ekrana u toku trajanja programa!

Budite i ovog četvtka uz TV Vijesti odmah posle jutarnjeg programa ,,Boje jutra'' u 9.30h i saznajte sve o jedinstvenoj ponudi koju je pripremila Gordana, kao i praktične savjete o zdravim stilovima života.

Bonus video: