Ubio nevjenčanu suprugu, ranio njenu majku, pa sebi oduzeo život

"Muškarac N.B. (30) iz Peći je u kući svoje nevjenčane supruge u Strarom Baru, nožem izbo svoju nevjenčanu suprugu D.S. i njenu majku H.S. a potom sebi prerezao vrat. H.S. je sa teškim povredama prebačena u barsku Opštu bolnicu", saopšteno je iz policije
488 pregleda 66 komentar(a)
ubistvo, Stari Bar, Foto: Radomir Petrić
ubistvo, Stari Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 01.02.2017. 18:14h

U porodičnom nasilju u Baru dvije osobe su smrtno stradale, dok je jedna teško povrijeđena.

Nedžat Beriša (30) iz Peći, nastanjen u naselju Polje u Baru nožem je ubio svoju nevjenčanu suprugu Dudu Sokolaj, ranio taštu Hatidžu Sokolaj i potom izvršio samoubistvo.

"Muškarac N.B. (30) iz Peći je u kući svoje nevjenčane supruge u Strarom Baru, nožem izbo svoju nevjenčanu suprugu D.S. i njenu majku H.S. a potom sebi prerezao vrat. H.S. je sa teškim povredama prebačena u barsku Opštu bolnicu", saopšteno je iz policije.

U saopštenju policije se dodaje da je na licu mjesta pronađen nož koji je N.B, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela.

"Lice mjesta je obezbijeđeno do dolaska Ekipe za uviđaje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti uviđaj. Predmeti i tragovi će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja. Beživotna tijela N.B. i D.S. će biti transportovana na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi vršenja obdukcije. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju činjenica i okolnosti ovog događaja", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: