Seka Martinović u Dnevnici: Estetika i volja u službi pomoći

Kako je protekao Sekin neobičan radni dan? Pjeva li bolje od nekih kojima je to profesija? Je li otkrila neki od svojih čuvenih recepata? Gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti u emisiji Dnevnica.
283 pregleda 2 komentar(a)
Seka Martinović, Foto: Fabrika ideja
Seka Martinović, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 01.02.2017. 11:01h

Da je kreativnost univerzalna i uvijek upotrebljiva, pokazala je modna kreatorka Slobodanka Seka Martinović gostujući u petnaestoj epizodi emisije Dnevnica. Počastvovana, kako je sama rekla, mogućnošću da pomogne nekome, Seka je tokom čitave emisije nošena energijom koja joj nije dozvoljavala ni u jednom trenutku da odustane, pa čak ni da se umori.

Porodica Slađane Kukuličić, udovice i majke petoro djece, je očekivala upravo to - heroja koji neće posustati, koji će bez obzira na rezultat, pokazati volju da im pomogne.

Seki volje nije nedostajalo, ni na jednom zadatku. "Mislili smo da će neki poslovi kao što su rad sa šrafovskom robom, vodovodnim materijalom ili grabuljanje biti nepoznanica za Seku... ali smo se prevarili. Ovoj svestranoj i energičnoj ženi ni to nije bilo strano. " rekao nam je autor emisije Vladan Otašević.

Pokazala je niz svojih talenata, od kuvanja do pjevanja, a svaki trenutak bio je ispunjen Sekinom sklonošću ka estetici i šarmom. Čak i kada kao prodavačica pogriješi u računanju, uz njen osmjeh to ne izgleda strašno.

U računici nije pogriješila kada se našla u IDEA marketima, te je Slađaninu porodicu obradovala namirnicama u ukupnom iznosu od 500 eura. Kako je protekao Sekin neobičan radni dan? Pjeva li bolje od nekih kojima je to profesija? Je li otkrila neki od svojih čuvenih recepata? Gledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti u emisiji Dnevnica.

Bonus video: