Noćne racije na primorju i u Podgorici: Nije bilo bezbjednosno interesantnih lica na ulicama

Službenici policije sprovodili su noćima preventivne mjere u saobraćaju ali i pretrese u lokalima, posebno na onim mjestima gdje dolaze osobe iz kriminalnih evidencija
176 pregleda 0 komentar(a)
Policija, Podgorica, Foto: Savo Prelević
Policija, Podgorica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.01.2017. 07:22h

Noćne racije pripadnika Posebne jedinice i interventnih vodova nastavljeni su i tokom vikenda, ali tokom kontrola pronađena je samo manja količina droge. “Vijestima” je u Upravi policije rečeno da su u subotu veče racije izvedene u Podgorici, Baru, Tivtu, Kotoru i Herceg Novom.

“Zaplijenjena je manja količina droge. Ono što je tokom racija u svim gradovima od subote veče evidentno je da gotovo da nije bilo bezbjednosno interesantnih lica na ulicama”, kazali su “Vijestima” u UP.

Po nalogu iz vrha UP noćne policijske akcije, pod punom opremom, počele su prošlog ponedjeljka u Podgorici.

Službenici policije sprovodili su noćima preventivne mjere u saobraćaju ali i pretrese u lokalima, posebno na onim mjestima gdje dolaze osobe iz kriminalnih evidencija.

Tokom racija policije oduzeto je nekoliko pištolja, metalnih palica na izvlačenje i bokseva, ali i manja količina droge.

“Cilj kontrola je prevencija kriminaliteta, odnosno pronalazak i oduzimanje oružja i drugih nedozvoljenih stvari i predmeta, koji se mogu upotrijebiti za vršenje krivičnih djela”, saopštila je ranije UP.

Bonus video: