U Baru uhapšen Bjelopoljac: Od prošle godine bio u bjekstvu

Barska policija je A.D. uhapsila po izlasku iz stana u naselju Biskupada u Baru "gdje se krio a koji su policijski službenici operativno pokrivali."
4 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.01.2017. 15:14h

Barska policija danas je uhapsila A.D. iz Bijelog Polja koji se potraživao zbog sumnje da je u junu prošle godine u Bijelom Polju počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, locirali i danas lišili slobode A.D. (35) iz Bijelog Polja, koji se potraživao lokalnom i nacionalnom potjernicom zbog osnovane sumnje da je u junu prošle godine u Bijelom Polju počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz Uprave policije.

Barska policija je A.D. uhapsila po izlasku iz stana u naselju Biskupada u Baru "gdje se krio a koji su policijski službenici operativno pokrivali."

"A.D. se potražuje potjernicama raspisanim na osnovu naredbe Višeg suda u Bijelom Polju izdate radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega i još dva lica vodi pred ovim sudom, zbog osnovane sumnje da su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Naime, A.D. i još dva lica, D.D iz Beograda i D.T. iz Berana su, kako se osnovano sumnja, 21. juna 2016. godine u Bijelom Polju, prilikom kontrole službenika CB Bijelo Polje, iz vozila u kojem su se nalazili odbacili oko 300 grama heroina i pištolj. D.D. i D.T. su tada lišeni slobode, dok je A.D. pobjegao i od tada se nalazio u bjekstvu. A.D. će biti priveden službenicima CB Bijelo Polje, a potom i sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju. D.D. i D.T. se nalaze u ZIKS-u", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: