DIREKTOR ANB-A IMA KONTAKTE SA KONTROVERZNIM NIKŠIĆANINOM

Kaluđerović: Peruničić je priznao da se srijeće sa Branom Mićunovićem

"Prvo je pokušao da izbjegne odgovor, ali kada sam ponovio pitanje, priznao je da se srijeće", kazao je Vezilar Kaluđerović u večerašnjoj emisiji "Načisto" na TV Vijesti kod Petra Komnenića
255 pregleda 73 komentar(a)
Brano Mićunović, Foto: Luka Zeković
Brano Mićunović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.01.2017. 22:28h

Član GO Demokratske Crne Gore Velizar Kaluđerović kazao je da je sjednici skupštinskog Odbora za bezbjednost u prošlom sazivu, tokom jula 2016. godine, direktor ANB-a Dejan Peruničić priznao da se srijeće sa Branislavom-Branom Mićunovićem.

"U okviru nadležnosti Odbora za bezbjednost, na tom kontrolnom saslušanju, pitao sam direktora ANB-a, između ostalog, da li se kao direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost srijeće sa osobom koja u ukupnoj javnosti Crne Gore slovi za najpoznatije lice iz oblasti kriminalnog podzemlja. Vjerujem da će građani i bez pominjanja imena lako prepoznati o kome se radi, jer se to lice i to ime najčešće pominje - Brano Mićunović. Dakle, direktno sam ga pitao da li se srijećete sa Branom Mićunovićem? Prvo je pokušao da izbjegne odgovor, ali kada sam ponovio pitanje, priznao je da se srijeće", kazao je Kaluđerović u večerašnjoj emisiji "Načisto" na TV Vijesti kod Petra Komnenića.

Kaluđerović je saopštio i da je tog dana na sjednici pitao Peruničića da li ima sa Mićunovićem bilo kakve rodbinske, kumovske ili tazbinske veze i srodstvo, te da je direktor ANB-a odgovorio da nema.

"Rekao je ne, ali i da ne odbija da se srijeće sa bilo kim ko želi sa njim da se sretne. Neka javnost cijeni koliko je potrebno i koliko je nužno da direktor ANB-a treba da sjedi i vjerovatno pije kafu sa takvim licima", kazao je Kaluđerović.

Preporučujemo za Vas