Podgorica: Kontrolisano 30 osoba, oduzeti kokain i palice na izvlačenje

"Cilj kontrola je prevencija kriminaliteta odnosno pronalazak i oduzimanje oružja i drugih nedozvoljenih stvari i predmeta koji se mogu upotrijebiti za vršenje krivičnih djela. Kontrole usmjerene na tzv. bezbjednosno interesantna lica će se nastaviti"
81 pregleda 8 komentar(a)
policija, Foto: Vijesti online
policija, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 26.01.2017. 12:42h

Podgorička policija kontrolisala je oko 30 bezbjednosno interesantnih osoba i kod četiri pronašla i oduzela manju količinu kokaina i dvije palice na izvačenje.

"O događajima je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da se radi o prekršajima, te će stoga protiv dva lica kod kojih su nađene palice na izvlačenje Sudu za prekršaje biti podnijete prekršajne prijave iz Zakona o javnom redu i miru, dok će protiv dva lica kod kojih je nađen kokain nadležnom sudu biti podnijete prekršajne prijave iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije podsjećaju da je policija u Podgorici i Baru prije dvije noći oduzela četiri pištolja, municiju, kokain, blindirano vozilo, metalne boksove i palice na izvlačenje.

"Cilj kontrola je prevencija kriminaliteta odnosno pronalazak i oduzimanje oružja i drugih nedozvoljenih stvari i predmeta koji se mogu upotrijebiti za vršenje krivičnih djela. Kontrole usmjerene na tzv. bezbjednosno interesantna lica će se nastaviti", navodi se u saopštenju.

Bonus video: