Humorista Dragan Sklender Pele u humanoj akciji ''Dnevnice''

„Rad ekipe je pratio smijeh. Bile su očigledne dvije stvari: da kotorani rado učestvuju u Dnevnici i da je Pele voljen i poštovan sugrađanin“ rekli su iz Fabrike ideja.
216 pregleda 1 komentar(a)
Dragan Sklender Pele, Foto: Fabrika ideja
Dragan Sklender Pele, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 25.01.2017. 11:00h

Da i ozbiljan rad može biti „fešta“ pokazuje četrnaesta epizoda Dnevnice rađene u Kotoru, čiji Akter je poznati humorista, kotoranin, Dragan Sklender Pele. Kada je glavni lik sinonim za smijeh i dobro raspoloženje, onda se drugačija atmosfera ne može ni očekivati.

Pomoć koju je skupio otišla je u ruke Bratislava i Žane, koji u Kotoru podižu devetoro djece. Smijeh je pratio i druženje sa njima, te je ekipa na posao otišla sa optimističnom mišlju da nemaština ne mora pod obavezno uništiti zdrav duh u ljudima. Uz osmjehe ove 11-očlane porodice, pratila su nas i njihova očekivanja.

Duhovitost, nije stala na put ozbiljnom pristupu poslovima koje je Pele radio. Možda bi se nakon snimanja emisije mogao patentirati specijalan način zaštite biljaka u staklenicima pomoću pričanja viceva, uvesti nekolika nova običaja koje je Pele smislio radeći u svadbenom salonu. Možda bi vožnja taksijem trebala izgledati onako kako ih je on zamislio... Ali ni jednog trenutka nije izgubio iz vida svoj motiv i cilj... pomoći Vukajlovićima.

„Rad ekipe je pratio smijeh. Bile su očigledne dvije stvari: da kotorani rado učestvuju u Dnevnici i da je Pele voljen i poštovan sugrađanin“ rekli su iz Fabrike ideja. „to je bilo dovoljno da rezultat rada bude fantastičan“ zaključili su oni.

Spajajući za ovu priliku emisiju Epicentar koju gotovo tri decenije radi na radio Kotoru, kao sjajan imitator, Pele je za potrebe Dnevnice „uzeo izjave“ i od državnog vrha Crne Gore.

Rezultate Peleovog rada , gledajte u epizodi koja obiluje humorom i smijehom, večeras u 20 saati na TV Vijesti.

Bonus video: