POJAČANA KONTROLA

„Policijski čas” u Podgorici

„Interventna i PJP će ostati do kasno u noć. Plan je da se ne da mira bezbjednosno interesantnim osobama”, kazali su „Vijestima” u vrhu Uprave policije
439 pregleda 170 komentar(a)
Policija, Foto: Filip Roganović
Policija, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 23.01.2017. 22:20h

Pripadnici podgoričke Interventne policije i nekoliko službenika Posebne jedinice policije večeras oko 21 sat izašli su na ulice Glavnog grada, gdje pod punom opremom pretresaju građane, automobile, sumnjive osobe...

Policijske patrole poslate su u centar grada, dio kvarta preko Morače, Blok 5, Zagorič, Zabjelo, Stari aerodrom i City kvart.

„Interventna i PJP će ostati do kasno u noć. Plan je da se ne da mira bezbjednosno interesantnim osobama”, kazali su „Vijestima” u vrhu Uprave policije.

Pojačana kontrola je uslijedila nakon najnovijih obračuna u Podgorici, gdje su u posljednjih mjesec izvedena tri bombaška napada u kojima su ubijene dvije osobe, a dvije teško povrijeđene.

Ovakva kontrola dogovorena je na jutrošnjem kolegijumu Uprave policije, gdje su date smjernice šta policija mora da radi kako bi pokušali da zaustave mafijaške obračune na ulicama Podgorice.

Preporučujemo za Vas