Provala u Ministarstvu prosvjete: Obijen ormar u kome se čuva finansijska dokumentacija

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti pravnu kvalifikaciju događaja
29 komentar(a)
Provalnik, Foto: Shutterstock
Provalnik, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.01.2017. 17:30h

Službenici Ministartsva prosvjete obavijestili su danas oko 17 časova Dežurnu službu Centra bezbjednosti Podgorica da je nepoznata osoba provalila u prostorije tog Ministarstva koje se nalaze u ulici Vaka Đurovića u Podgorici, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici kriminalističke policije CB Podgorica su po prijavi izašli na lice mjesta i konstatovali da na ormaru, koji se nalazi u jednoj od prostorija na drugom spratu objekta Ministarstva prosvjete, postoje znaci nasilnog djelovanja odnosno nasilnog otvaranja brave ormara. U ormaru se čuva finansijska dokumentacija Ministarstva", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti pravnu kvalifikaciju događaja.

"Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Službenici CB Podgorica preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: