Policija traži pomoć građana: Ako prepoznajete muškarca sa slike, javite

"Lični opis lica koje se nalazi na fotorobotu: lice je muškog pola, starosti oko 30 godina, kratko podšišane i svjetlije kose, svijetle puti, visine oko 165 cm, srednje građe. Vjeruje se da je ovaj muškarac nosio sivi džemper"
609 pregleda 87 komentar(a)
fotorobot pucnjava Saša Dukić, Foto: Upravapolicije.com
fotorobot pucnjava Saša Dukić, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 11.01.2017. 16:13h

Policija je sačinila fotorobot osobe za koju se vjeruje da je jedan od izvršilaca ubistva u pokušaju Saše Dukića.

Oni apeluju na građane da ukoliko su vidjeli ovog muškarca da im jave na broj 122.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, u sadejstvu sa službenicima Sektora kriminalističke policije, a u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, u kratkom roku ostvarili značajan napredak u rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo u pokušaju, koje je izvršeno u Podgorici, 9. januara na štetu Saše Dukića (37) iz Andrijevice", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaju da su na osnovu saznanja do kojih su došli, izradili fotorobot jednog od izvršilaca krivičnog djela.

"Lični opis lica koje se nalazi na fotorobotu: lice je muškog pola, starosti oko 30 godina, kratko podšišane i svjetlije kose, svijetle puti, visine oko 165 cm, srednje građe. Vjeruje se da je ovaj muškarac nosio sivi džemper".

Policija u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, kako se navodi preduzima i druge aktivnosti radi potpunog rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

"Molimo građane da se, ukoliko prepoznaju lice sa fotorobota ili misle da su ovo lice vidjeli, odmah obrate policiji pozivom na besplatni broj 122, dolaskom u najbliži centar ili odjeljenje bezbjednosti ili da na bilo koji drugi način kontaktiraju policiju. Informacija o licu za koje je sačinjen fotorobot policiji može biti saopštena i anonimno", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: