Ove tri osobine muškarci ne podnose kod žena

93 pregleda 1 komentar(a)
tračara, Foto: Shutterstock
tračara, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.01.2017. 11:14h

Možete biti najlepši na svijetu, ali ukoliko vam je ponašanje ovakvo, ljepota vam ništa ne znači. Ljepota nije samo nešto spolja, ljepota zrači iz vaših osobina.

Muškarci smatraju neprivlačnim djevojke koje su:

Bahate

Bahatost i samouvjerenost su dvije različite osobine, a djevojke ih često miješaju. Neke pod bahatošću podrazumjevaju upravo samouvjerenost. Treba vjerovati u sebe i biti svjestan svojih dobrih osobina koje vas izdvajaju iz mase, ali u onom trenutku kada počnete ljude da tretirate kao inferiorne, od najlepše postajete najružnija osoba. Takvim djevojkama muškarci nikada ne prilaze.

Kraljice drame

Svaki čovek na svijetu voli pažnju i ponekad se trudi da je sam privuče, ali privlačenje pažnje u svakoj mogućoj situaciji je jako ružno i odbojno. Muškarci ne podnose djevojke koje stalno zanovjetaju i traže dlaku u jajetu. Bilo da vam se skinuo lak sa noktiju ili ste pocijepale omiljenu bluzu, smirite se. Niko ne voli kraljicu drame pored sebe.

Tračare

Djevojke koje sve znaju, od toga šta radi daleka rođaka njihove drugarice iz obdaništa do toga ko je sinoć sa kim bio i gdje je sjedeo, jednostavno iritiraju muškarce. I ne samo muškarce, takve osobe ne vole ni djevojke. Svi ponekad malo tračarimo, ali ukoliko ste tračarenje pretvorili u svakodnevni život, manje ste privlačni, prenosi Super žena.

Bonus video: