Trener Stilersa uhapšen jer je htio da bije stražara?!

Protiv Portera je podnijeta prijava za težak napad, opiranje hapšenju, pijanstvo na javnom mjestu i terorističke prijetnje!
1 komentar(a)
Džoi Porter, Foto: AP
Džoi Porter, Foto: AP
Ažurirano: 09.01.2017. 10:48h

Pitsburg Stilersi su u „vajld-kard” utakmici plej-ofa NFL lige savladali Majami Dolfinse sa 30:12 i otišli u grad da to proslave.

Ali, jedan čovjek je pretjerao. Trener lajnbekera Džoi Porter se toliko „urnisao” od alkohola da je policija morala da reaguje, jer je htio na silu da uđe u jedan bar i krenuo da bije stražara koji mu to nije dopustio!

I to nije bilo sve - kada su došli policijajci, Porter je nastavio čarku sa njima i opirao se hapšenju. Zbog toga je odveden u zatvor, a protiv njega je podnijeta prijava za težak napad, opiranje hapšenju, pijanstvo na javnom mjestu i terorističke prijetnje! Pušten je uz kauciju od 25 hiljada dolara.

„Svjesni smo incidenta u koji je uključen Džoi Porter. Još skupljamo informacije i nećemo imati novih komentara dok ne saznamo sve detalje”, piše u saopštenju Stilersa.

Porter je igračka legenda tima iz Pitsburga. Za jedan od najvećih klubova u NFL-u je igrao sedam godina, a osvojio je 40. Superboul 2006. Jednom je biran u prvi, a tri puta u drugi najbolji tim sezone.

Trenersku karijeru je počeo na Kolorado Stejtu, univerzitetu za koji je igrao, a od 2014. je u stručnom štabu Majkla Tomlina, sa kojim je osvojio Superboul kao igrač.

Bonus video: