Ristić nalagao badnjake u Beogradu

Ristić na Facebook profilu podijelio fotografije sa nalaganja badnjaka ispred crkve na brdu Avala iznad Beograda
110 pregleda 37 komentar(a)
Ažurirano: 07.01.2017. 10:25h

Beograđanin Nemanja Ristić za kojim je raspisana međunarodna crvena potjernica Interpola zbog sumnje da je jedan od organizatora pokušaja terorizmana dan izbora u Crnoj Gori slikao se sinoć u Beogradu.

On je na svom Facebook profilu podijelio fotografije sa nalaganja badnjaka ispred crkve na brdu Avala iznad Beograda.

On je i jutros objavio fotografije ispred manastira Trojeručice na Avali.

Specijalno tužilaštvo u naredbi za proširenja istrage pokušaja terorizma 16. oktobra je navelo da je osumnjičeni Ristić Ristić bio zaduženi da vrbuju za krimi grupu i da još neidentifikovanim osobama da upustva da na dan parlamentarnih izbora dođu u Crnu Goru i učestvuju na protestnom okupljanju Demokratskog fronta:

"Nakon završetka izbora i da zajedno sa političarima Demokratskog fronta okupljenim na mitingu, izazovu sukobe sa službenicima Uprave policije i nasilno uđu u Skupštinu, gdje će ostati najmanje 48 sati i proglasiti pobjedu Demokratskog fronta i drugih opozicionih partija”, piše u naredbi.

“Ako imate bilo kakve informacije, molimo kontaktirajte nacionalnu policiju ili Generalni sekretarijat Interpola”, napisano je na crvenoj, međunarodnoj potjernici u kojoj je zapisano da se za Ristićem traga na osnovu naloga i naredbe za sprovođenje istrage crnogorskog pravosuđa.

Ristić je ranije na Facebook profilu optužio, između ostalih glavnog gpecijalnog tiužioca Milivoja Katnića, da ga je oklevetao i pripisao mu učešće u pripremi navodnog državnog udara u Crnoj Gori.

Galerija

Bonus video: