Boje jutra: Kako oporaviti organizam nakon jake praznične hrane?

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce emisije "Boje jutra" nagrađuje brojnim vrijednim nagradama.
1 komentar(a)
boje jutra, Foto: Zoran Djuric
boje jutra, Foto: Zoran Djuric
Ažurirano: 08.01.2017. 09:32h

Prvi dan sedmice, u jutarnjem programu televizije Vijesti, rezervisan je za rubriku „Savjeti ljekara“. Ovog ponedjeljka ugostićemo doktoricu Snežanu Barjaktarović Labović, sa kojom ćemo razgovarati o tome kakvu hranu bi trebalo da unosimo u organizam, s ciljem njegovog oporavka nakon jake praznične hrane. Naši gledaoci imaće priliku da se uživo uključe u program, i doktorici postave pitanje.

Dio jutarnjeg programa posvetićemo kućnim ljubimcima i načinu na koji bi se prema njima trebalo ophoditi, u slučaju jakih zima i niskih temperatura, ali i Merimi Njegomir, Bojanu Maroviću i Jeleni Mudronji, koja će u emisiji „Boje jutra“ predstaviti svoju novu pjesmu.

Ugostićemo i Željku Radak Kukavičić, direktoricu Nacionalne turističke organizacije, sa kojom ćemo razgovarati o turističkim aktivnostima realizovanim u prethodnom i planovima za predstojeći period.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije televizije Vijesti.

U jutarnjem programu televizije Vijesti očekuje vas i niz servisnih informacija, dnevnih aktuelnosti i zanimljivosti iz raznih krajeva svijeta.

U prijatnom prazničnom studiju, koji je novogodišnjim ukrasima uljepšala prodavnica La Mia Casa, i ovog ponedjeljka dijelimo mnoštvo nagrada gledaocima i gledateljkama.

Bonus video: