Hrvatska: Uhapšen državljanin Crne Gore koji je pokušao da prokrijumčari maloljetnog Sirijca

Državljanin Crne Gore star 30 godina je 17-godišnjeg Sirijca dočekao u svom vozilu pošto je maloljetnik nezakonito prešao granicu Hrvatske i Crne Gore
0 komentar(a)
Lisice, Foto: Shutterstock
Lisice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.01.2017. 15:07h

Dubrovačka policija uhapsila je 4. januara u Konavlima 30-godišnjeg državljanina Crne Gore koji je pokušao da prokrijumčari maloljetnog Sirijca kroz teritoriju Republike Hrvatske, saopštio je Operativno komunikacioni cenatr Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kako su odgovorili iz dubrovačkog OKC-a, 30-godišnjak je 17-godišnjeg Sirijca dočekao u svom vozilu pošto je maloljetnik nezakonito prešao granicu Hrvatske i Crne Gore.

"Dana 4. januara 2017. godine oko 20 sati na području Policijske postaje Gruda u vozilu 30-godišnjeg državljanina Crne Gore zatečen je 17-godišnji državljanin Sirije koji je prethodno nezakonito prešao državnu granicu između Republike Hrvatske i Crne Gore na području brda Košare. Nakon sprovedenog kriminalističkog istraživanja državljanin Crne Gore prijavljen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo dok je državljaninu Sirije nakon prethodnog obavještenja Centru za socijalni rad, određena zabrana ulaska i boravka u RH u trajanju od jedne godine i readmisija u Crnu Goru" naveli su iz OKC-a PU DN.

Bonus video: