DVOJE STRADALIH U BUDVI

Uzvratio paljbu i ubio svog ubicu

“Ćetkovićevo tijelo policajci su zatekli na sjedištu 'tojote'. Ilinčić psovao policajca koji je pokušavao da ga pridigne sa asfalta”...
699 pregleda 0 komentar(a)
Budva ubistvo, Foto: Vuk Lajović
Budva ubistvo, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 05.01.2017. 12:09h

Budvanin Miroslav Ćetković (29) i državljanin Bosne i Hercegovine Predrag Ilinčić stradali su sinoć ispred budvanskog lokala "Poko".

Nezvanična saznanja govore da su su Ćetković i Ilinčić pucali jedan na drugog. Ilinčić je od teških povreda izdahnuo u kotorskoj bolnici, dok je Ćetković preminuo na licu mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama, do pucnjave je došlo ispred  kafea “Poko”, koji je u vlasništvu Ćetkovićevog kuma Miloša Ivančevića.

“Vijestima” je rečeno da se dvadesetdevetogodišnjak automobilom kretao jednosmjernom uličicom ka lokalu, a da ga je ubica čekao ispred, naoružan sa  dva pištolja.  Prema tim informacijama, i Ćetković je uspio da izvuče oružje i zapuca na svog napadača.

“Ispaljeno je više hitaca. Ćetkovićevo beživotno tijelo policajci su zatekli na sjedištu vozila 'tojota'... Bosanac je psovao policajca koji je pokušavao da ga pridigne sa asfalta”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Iz Uprave policije kazali su da je sinoć oko 18,30 časova, u ulici Babilonija u Budvi, došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dvije osobe.

"Večeras oko 23,00 časa preminulo je i drugo lice koje je učestvovalo u međusobnoj upotrebi vatrenog oružja. Lice, za koje imamo saznanja da je u pitanju P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, a na čijem se potvrđivanju identiteta i dalje radi, je preminulo u Opštoj bolnici u Kotoru, usljed povreda koje je zadobilo u večerašnjem događaju. Podsjećamo da je, kako se sumnja, prethodno odnosno večeras oko 18,30 časova, u ulici Babilonija u Budvi, došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica, pomenutog P.I. i M.Ć (29) iz Budve. M.Ć. je preminuo na licu mjesta, dok je P.I. sa povredama opasnim po život transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru gdje je kasnije i preminuo. Policijsko – tužilačke aktivnosti, koje se preduzimaju radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja događaja, su u toku", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je na informativni razgovor privela sve osobe koji su se nalazili u lokalu.

Nakon ubistva Đorđa Borete 7. decembra, Budva je praktično bila pod policijskom blokadom a inspektori su tada pod lupom držali bezbjednosno interesantne osobe iz tog grada. Pod naročitom pažnjom bio im je klan iz Rafailovića, kojem je navodno pripadao i Ćetković.

Sredinom jula 2015. godine, uhapšen  je u policijskoj akciji “Čistač”, usmjerenoj na suzbijanju šverca droge.

Tada je saopšteno da je širom države slobode lišeno  19 osoba, a među njima i Budvanin.

Pretresima je  pronađeno i oduzeto 250 grama kokaina, 2,6 kilograma marihuane i skanka, 542 grama heroina, oružje,   mobilni telefoni...

Preporučujemo za Vas