Tuča u marketu "Voli" na Žabljaku: Kotorani brutalno pretukli Popovića

Policija je u Motičkom gaju pronašla učesnike tuče koji su privedeni i procesuirani. ODT iz Pljevalja odlučio je da ih ne zadržava već da se protiv njih vodi postupak u redovnoj proceduri
558 pregleda 60 komentar(a)
Voli, Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Voli, Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 03.01.2017. 11:32h

Kotoranin L.V.(19) koji na Žabljaku provodi novogodišnje praznike i njegovi maloljetni sugrađani Đ.P., V.N., Š.N. i B.D u ponedjeljak oko 19,20 časova, u marketu "Voli" na Žabljaku, naočigled brojnih potrošača i zaposlenih, nakon kraće prepirke brutalno su pretukli Bogdana Popovića (22) iz Žabljaka, a potom pobjegli.

Policija je u Motičkom gaju pronašla učesnike tuče koji su privedeni i procesuirani. ODT iz Pljevalja odlučio je da ih ne zadržava već da se protiv njih vodi postupak u redovnoj proceduri.

Popović je incident prijavio policiji, a potom je, zbog povreda po licu i glavi, kolima hitne pomoći prevezen u pljevaljsku bolnicu gdje su ljekari konstatovali krvarenje iz sinusa.

Popović nije zadržan na bolničkom liječenju već je pušten kući, saznaju "Vijesti" na odjeljenju hirurgije bolnice u Pljevljima.

Cijeli incident zabilježile su nadzorne kamere "Voli" marketa što će se u postupku koristiti kao dokazni materijal.

Bogdan Popović je "Vijestima" u telefonskom razgovoru kazao da je on i dvoje zaposlenih u marketu bio provociran a potom i fizički napadnut od ovih lica.

Kazao je da je zadobio povrede zuba, nekoliko hematoma po čelu i rasjekotinu na bradi.

Bonus video: