Ronda Rauzi: Razmisliću o nastavku karijere

"Zahvalna sam svim navijačima što su bili uz mene ne samo u najuspješnijim trenucima već i u najtežim. Riječi ne mogu da opišu koliko mi vaša podrška i ljubav znače. Povratak ne samo borbama već i pobjedama je bio moj cilj tokom cijele prošle godine. Međutim, čak i kada se pripremaš i daš sve od sebe i kada nešto jako želiš, ne ispadne kao što si planirao", navela je Rauzi
155 pregleda 0 komentar(a)
Ronda Rauzi, Foto: Reuters
Ronda Rauzi, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.01.2017. 15:04h

Jedna od najvećih zvijezda mješovitih borilačkih vještina (MMA), Amerikanka Ronda Rauzi rekla je da će razmisliti da li će nastaviti karijeru u Ultimejt fajt šampionatu (UFC).

Rauzi je u petak u Las Vegasu izgubila od Amande Nunjes iz Brazila poslije samo 48 sekundi, poslije čega su mediji spekulisali da će joj to biti posljednji meč u profesionalnoj karijeri.

Ona se u petak borila prvi put poslije više od godinu dana, otkako je poražena od Holi Holm. To je bilo veliko iznenađenje, pošto je Rauzi bila aktuelna, neporažena šampionka bantam kategorije.

"Zahvalna sam svim navijačima što su bili uz mene ne samo u najuspješnijim trenucima već i u najtežim. Riječi ne mogu da opišu koliko mi vaša podrška i ljubav znače. Povratak ne samo borbama već i pobjedama je bio moj cilj tokom cijele prošle godine. Međutim, čak i kada se pripremaš i daš sve od sebe i kada nešto jako želiš, ne ispadne kao što si planirao", navela je Rauzi u saopštenju, prenio je Skaj Sports.

"Ponosna sam koliko je napredovala ženska divizija u UFC i pohvaljujem sve žene koje su to učinile mogućim, uključujući i Amandu. Uzeću malo vremena da razmislim o budućnosti. Hvala vam što vjerujete u mene i što me razumijete", dodala je 29-godišnja Rauzi.

Bonus video: