Otkrijte moć sadašnjeg trenutka!

Ova knjiga je za kratko vrijeme postala priznata za jednu od najvećih duhovnih knjiga napisanih posljednjih godina. Ona poseduje moć dublju od riječi i vodi nas na mnogo mirnije mjesto iza naših misli, na mjesto gdje naši problemi nestaju a mi otkrivamo značenje ostvarenja slobodnog života
159 pregleda 3 komentar(a)
opuštanje, more, Foto: Shutterstock.com
opuštanje, more, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 03.12.2018. 10:14h

Kroz cijelu knjigu "Moć sadašnjeg trenutka" nailazimo na određene vježbe i uputstva koja nam pokazuju kako da otkrijemo "ljepotu, spokojstvo i lakoću" koji dolaze kada prosto stišamo svoje misli i gledamo svijet pred sobom u sadašnjem trenutku. Moć sadašnjeg trenutka u praksi sadrži pregledno organizovane vježbe i uputstva iz Moći sadašnjeg trenutka.

Ona vam omogućava da konkretnim meditativnim tehnikama olakšate put ka sadašnjem trenutku. Čitajte ovu knjigu polako ili je samo nasumično otvarajte, zamislite se nad rječima, reflektujte čak i pauze između rječi i – možda s vremenom, možda odmah – otkrićete nešto što će vam promijeniti život. Otkrićete moć, sposobnost da promenite i unapredite ne samo svoj život nego i čitav svijet.

U prodaji od utorka 4. decembra.

Bonus video: