Prokockala novac, a policiji prijavila oružanu pljačku

“Nakon toga, i inspektori su imali crno na bijelo da je Perovićka toga dana okušala sreću... Počela je da se kladi sa po stotinu eura, da bi kasnije povećala sumu. U početku je dobijala, a zatim počela da gubi i na kraju, da bi se izvukla, uložila je 500 eura, ali joj je sreća joj je okrenula leđa. Da bi prikrila manjak u kasi, ona je inscenirala razbojništvo”
180 pregleda 17 komentar(a)
razbojnik, pljačkaš, Foto: Shutterstock.com
razbojnik, pljačkaš, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 28.12.2016. 07:40h

Podgoričanka Sonja Perović (28) prijavila je policiji da su maskirani i naoružani muškarci opljačkali kladionicu u kojoj radi, ali je na kraju ona osumnjičena za lažno prijavljivanje jer se prethodno neuspješno kladila.

Zaposlena u kladionici Šansa u Bečićima, prijavila je da su 12. decembra, u večernjim satima, u taj objekat upala dva maskirana napadača i pod prijetnjom nožem uzeli iz kase 800 eura.

Kladionica se nalazi neposredno uz kafe Trofej, u kome se pet dana prije te prijave dogodilo dvostruko ubistvo i ranjavanje u čemu su takođe učestvovala dvojica napadača.

Prijava iz kladionice podigla je stanicu policije na noge, jer su sumnjalo da možda postoji i neka veza između likvidacije i razbojništva.

Ipak, ta priča brzo je pala u vodu.

Inspektori su ubrzo poskidali snimke sa svih nadzornih kamera u blizini kladionice, pretražili teren i na informativni razgovor pozvali nekoliko osoba koje su odgovarale opisu lažnih napadača.

Nijedna od kamera, međutim, nije snimila muškarce o kojima je Perovićeva govorila.

Pregledom poslovanja kladionce, utvrđeno je i da su se dnevni pazari “kretali” od 200 do 300 eura, pa je istražiteljima posebno bilo sumnjivo da je tog ponedjeljka u kasi bilo gotovo tri puta više novca.

Inspektori su potom od vlansika kladionice tražili i presjek stanja od 12. decembra, kako bi se utvrdilo ko je i kada igrao i koliko je novca uplaćivano.

“Nakon toga, i inspektori su imali crno na bijelo da je Perovićka toga dana okušala sreću... Počela je da se kladi sa po stotinu eura, da bi kasnije povećala sumu. U početku je dobijala, a zatim počela da gubi i na kraju, da bi se izvukla, uložila je 500 eura, ali joj je sreća joj je okrenula leđa. Da bi prikrila manjak u kasi, ona je inscenirala razbojništvo”, kazao je izvor “Vijesti” blizak istrazi.

Inspektori su je priveli u policijsku stanicu, ali je negirala da je izmislila razbojništvo.

Sagovornik “Vijesti” tvrdi da je podvrgnuta i poligrafskom ispitivanju, koje je pokazalo da je lagala.

“Policijskom isragom utvrđeno je da je ona imala slično iskustvo i u prethodnoj kladionici u kojoj je radila, gdje je napravila veliki minus, ali da joj ne bi bila podnijeta krivična prijava za pronevjeru, dogovorila se da mjesečno vraća dug”, saopšteno je “Vijestima”.

Perovićeva će biti privedena kotorskom osnovnom tužiocu.

Bonus video: