Na granici Crne Gore i Albanije zaplijenjeno 14,5 kg skanka

U skladu sa Protokolom o radu na zajedničkom prelazu Sukobin – Murićani, lice, vozilo i biljnu materiju su preuzeli službenici Republike Albanije radi daljeg procesuiranja
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.12.2016. 11:39h

Na granici Crne Gore i Albanije zaplijenjeno je 14,5 kilograma skanka.

Kako se navodi u zajedničkom saopštenju Uprave carina i policijena graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u vozilu italijanskog državljanina L.P. (23) otkrivena su 54 pakovanja biljne materije za koju se sumnja da je skank.

"Carinski i policijski službenici su 26. decembra tokom obavljanja redovnih aktivnosti na graničnom prelazu, prilikom ulaska iz Albanije u Crnu Goru, pregledali lice L.P. (23) – italijanskog državljanina, koji je upravljao vozilom "Audi A6" italijanskih registarskih oznaka, kojim je pristupio graničnoj kontroli. Pregledom lica i vozila, policijski i carinski službenici su pronašli 54 PVC pakovanja, sa biljnom materijom tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne težine 14,5 kg", navodi se u saopštenju.

Droga je bila sakrivena na više mjesta u unutrašnjosti vozila, u krovu, patosu, iza prednjih i zadnjih sjedišta, blatobrana i bankina vozila sa lijeve i desne strane.

"U skladu sa Protokolom o radu na zajedničkom prelazu Sukobin – Murićani, lice, vozilo i biljnu materiju su preuzeli službenici Republike Albanije radi daljeg procesuiranja", navodi se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: