Laureati Jovan Delić i Melisa Cenović

Danilo Dubak, tehničar Budućnosti Capital Plaze i Marija Tuševljak, primač servisa Galeba, izabrani su za najperspektivnijeg odbojkaša i odbojkašicu
131 pregleda 0 komentar(a)
Jovan Delić i Melisa Cenović, Foto: OSCG
Jovan Delić i Melisa Cenović, Foto: OSCG
Ažurirano: 04.12.2018. 14:57h

Korektor Budve Jovan Delić i libero Luke Bar Melisa Cenović najbolji su odbojkaš i odbojkašica Crne Gore u 2018. godini, odlučilo je Predsjedništvo OSCG.

Delić je drugu godinu zaredom najbolji odbojkaš, a priznanje je zaslužio kao igrač Jedinstva iz Bijelog Polja, sa kojim je prošle sezone osvojio duplu krunu.

Melisa Cenović je sa Lukom Bar prošle sezone osvojila titulu.

Danilo Dubak, tehničar Budućnosti Capital Plaze i Marija Tuševljak, primač servisa Galeba, izabrani su za najperspektivnijeg odbojkaša i odbojkašicu u ovoj godini.

Dubak član je kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore, dok je Tuševljak bila najbolji igrač na Balkanskom prvenstvu za kadetkinje u Đakovici, na kojoj je naša selekcija osvojila zlatnu medalju.

U okviru proslave 60 godina od osnivanja Odbojkaškog saveza Crne Gore, predsjedništvo OSCG je, takođe, odlučilo da u dodijeli plakete za izuzetan doprinos razvoju odbojke u Crnoj Gori, i to Danilu Burzanu, Slavku Vujisiću, Draganu Drobnjaku, Mladenu Rabrenoviću i Draganu Maroviću.

Priznanja najuspješnijim odbojkašicama i odbojkašima u ovoj godini, i plakete za izuzetan doprinos, biće uručene na Svečanoj skupštini, 24.decembra, u hotelu „Podgorica“.

Bonus video: