Jovanović još bježi policiji

Jovanović je 8. decembra pobjegao kotroskim inspektorima iz zgrade tamošnjeg Odjeljenja bezbjednosti
468 pregleda 2 komentar(a)
Jovan Jovanović, Foto: Zoran Đurić
Jovan Jovanović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 27.12.2016. 07:33h

Za 18. januar odgođeno je suđenje Kotoraninu Jovanu Jovanoviću (26), optuženom da je u spuškom zatvoru teško povrijedio sugrađanina Igora Božovića (54).

Sutkinja danilovgradskog Osnovnog suda Sonja Keković suđenje je odgodila, jer na zakazano ročište nije došao okrivljeni.

Navodni član škaljarskog klana optužen je da je 1. jula, u hodniku spuškog zatvora Božovića polio vrelom tečnošću, u predjelu glave i grudi.

Sud treba da utvrdi čime je navodni član kavačkog klana poliven.

Dvadesetšestogodišnjak, koji se juče nije pojavio u sudnici, 8. decembra pobjegao je kotroskim inspektorima iz zgrade tamošnjeg Odjeljenja bezbjednosti. Policija od tada traga za njim.

Navodni član škaljarkog klana pobjegao je policajcu Dežurne službe Miliji Bujišiću, koji je bio zadužen da ga iz "betonjerke" odvede do toaleta.

Nakog bjekstva škaljarca, direktor policije Slavko Stojanovć smijenio je komandira kotorske policije Marka Miškovića, a Bujišić je saslušan zbog omogućavanja bjekstva licu lišenom slobode.

Kotoranin je bio uhapšen nakon što je policija pretresla kuće i automobila koji su u vlasništvu Jovana i Igora Vukotića i pronašla oružje. Jovanović je bio u jednom od apartmana.

Bonus video: